Strony

2015. június 22., hétfő

15.rész

"- Mi volt ez? - kérdezte a barátnőm.
- Felhívtam Katelynne-t, Kellin feleségét hogy jöjjön ide. 
- Minek?
- Mert a bátyámnak nagy szüksége van rá. Én nem tudnám megvigasztalni."
- Hagyjuk. Mikor ér ide? - kérdezte Al.
- White City-ből jön. Onnan olyan 2-3 óra. - vége lett a temetésnek. Most megyünk a kibérelt helyre és ott mond mindenki egy beszédet. Én már mondtam, úgyhogy nekem nem kell. Kezdtem szédülni és ez Andy-nek is szemet szúrt.
- Jól vagy? Fal fehér vagy. - kérdezte egy kis ijedtséggel a hangjában.
- Csak egy kicsit szédülök, de minden rendben van. - leültetett hátul egy székre és Ash-el hozatott vizet. Mikor meghozta a vizet kortyoltam párat belőle, de nem tudtam az egész pohárral meginni. Nyelni is alig tudok. Most meg álmos lettem és ennek hangot is adtam.
- Andy, álmos vagyok. Menjünk haza.
- Nem lehet. Még csak a bátyád mondja a beszédét. - nézett kétségbeesetten.
- Nem baj. - kezdtem nyűgös lenni, mint a kisgyerekek.
- Jake. Majd ha befejezte Kellin a beszédét szólj neki, hogy elvittem a húgát, mert rosszul lett, de ne aggódjon, majd felhívom. - szólt oda a gitárosnak.
- Oké. - felálltunk és beültünk a kocsiba. Al-nak gyorsan dobok egy üzenetet, hogy elmentem, mert rosszul voltam úgyhogy ne keressen és ne aggódjon itt van mellettem Andy. Meg is írtam. Eddig nem volt semmi bajom, most meg hirtelen szédülök és álmos leszek.
- Biztos, hogy csak álmos vagy? - kérdezte egy idő után a vezető.
- Persze. Nem tudom, hogy mi bajom van. Egyszer szédülök, egyszer álmos vagyok. - Andy elkezdett azon filozofálni, hogy mi bajom lehet. Azt is felhozta, hogy terhes vagyok, de erről egyből lebeszéltem. Ezen gondolkodott egész úton. Amikor megérkeztünk gyorsan kinyitottam az ajtót, felmentem az emeletre, be a szobába és levágódtam az ágyra. A hercegem utánam bezárta az ajtót, levette a cipőjét és csak úgy jött fel. Levette rólam a cipőm és befeküdt egy ingbe mellém. Elnyomott az álom.

~ Andy szemszöge ~

Anna rosszul lett úgyhogy hazavittem. Felfutott a lépcsőn és bevágódott az ágyba. Levettem a cipőjét, hogy ne abba aludjon. Én is befeküdtem mellé, de előtte levettem a kényelmetlen nyakkendőt, nadrágot és az általam kabátnak nevezett öltönyt. Egyből elaludt. Még leszedtem róla a ruhát és ráadtam nagy nehezen egy bő pólót. Most ha bombát robbantanának mellette, akkor se kelne fel. Elkezdett csörögni a telefonja. A kijelzőn Kellin nevét láttam meg. Olyan jószívű vagyok, hogy felvettem.
- Anna, jól vagy? - kérdezte köszönés helyett.
- Neked is szia Kellin. Andy vagyok, Anna benyomta a szundi gombot. Ha bombát robbantanak akkor se kelne fel.
- Aha. És tudod legalább azt, hogy mi a baja?
- Nem tudom. Azt mondta először, hogy szédül azután pedig már álmos volt. - megfogom a fejét és tüzel - Lázas.
- Hogy mi?
- Anna lázas. Tűz forró.
- Valahogy vidd lejjebb a lázát, majd megyünk. Odaküldöm Alice-t és Chris-t.
- Oké. - és bontotta a vonalat. Hoztam hideg vizes rongyot borogatásnak. Többet nem tudok tenni. Pár perc múlva megérkezett a felmentő sereg.
- Alice, csinálj neki tejberizs-t, Chris te pedig engedj meleg vizet a kádba. - osztogattam a feladatokat és mindenki ment a dolgára. Először lefürdetem Alice segítségével, aztán felöltöztetem és végül felébresztem, hogy egyen. Remélem, hogy ez lejjebb viszi majd. Addig is borogassuk. Egy kis idő múlva beszólt CC, hogy kész van.
- Szólj Alice-nak, hogy jöjjön segíteni és addig te csinálod a kaját, de létszi ne égesd fel a házat.
- Igenis, Főnök, Uram. - tisztelgett és már el is tűnt. Al feljött nekem segíteni. Én megfogtam addig ő leszedte róla a ruháját. Beraktam a kádba és fogtam, hogy bele ne essen. Olyan jó a teste. Nem erre most nem szabad gondolnom. Beteg. Fél órát áztattam és utána kiszedtem és felöltöztettük. Olyan élettelen a teste. Meg is néztem, hogy még él-e. Nagy meglepődésemre élt. De hisz... Ha bombát robbantanának akkor se ébredne fel. Nehéz lesz felkölteni. Anna barátnője lement megnézni, hogy a szerelme hogy áll és szerencsére nem gyújtott fel semmit. Elkezdtük keltegetni. Megijedve felébredt.

~ Anna szemszöge ~

Álmodtam. Egy nagyon rossz álom volt.
Egy erdőben voltam és futottam. Futottam valami elől egy fehér, fodros ruhában. Hátranéztem és magamat láttam meg.
Magam elől futok. Ez nevetséges. Futok már egy ideje és egy tóhoz értem. Megálltam és körül néztem. Hátulról valaki belökött a vízbe. Tudok úszni úgyhogy felmentem a felszínre. Mikor felértem egy mező közepén találtam magam, a tóban és Andy közelített felém, de volt egy fekete lyuk köztünk. Ordibáltam neki, hogy 'Ne!', 'Andy állj meg!', de mintha meg se hallotta volna nagy boldogan közelített. Nem sok kellett, hogy beleessen. Pár lépés után elnyelte a sötétség. Elkezdtem sírni. A következő percben Andy házának a nappalijában találtam magam és Ash ordibált velem, hogy 'Miért hagytad Andy-t meghalni?'. Jake lefogja, hogy ne jöjjön nekem. Elkezdtem futni valamerre. Most egy temetőben találtam magam egy sír mellett. Megnéztem a sírfeliratot és az állt rajta, hogy Andrew Dennis Biersack. Valaki hátulról átölel. Hátranézek és Motionless-t látom meg. A következő pillanatban pedig megerőszakol. Elkezdtem megint sírni és otthagyott. Otthagyott teljesen meztelenül. Vettem magamon annyi erőt, hogy felöltözzek. Megtaláltam a mobilom és szóltam Jake-nek, hogy jöjjön értem. Hazavitt (a haza Andy háza) és mikor beléptem az ajtón Juliet szúrt le. Ez volt az utolsó szó amit hallottam 'Megöllek, te kurva. Elmerted venni tőlem Andy-t és aztán hagyod meghalni. Szégyen.'. És ekkor gyorsan felébredtem. Andy-t láttam meg magam mellett. Körbenéztem és még Al-t és CC-t láttam meg. Visszafeküdtem és beletemettem az arcom a pihe-puha párnába. 
- Mi történt? - kérdezte ijedten a barátnőm.
- Csak egy álom. - mondtam a párnába.
- Gyere, betegem. Enned kell, hogy jobban legyél mire megérkezik Katelynne. - mondta Andy. Megráztam a fejem.
- Nincs étvágyam. - beszéltem még mindig a párnába.
- Össze akarsz esni azért, mert nem ettél. Egyél, nem azért csináltam, hogy Andy egye meg. Siess mert megeszi előled, mert már egy ideje itt csámcsog rajta. - oktatott ki Chris. Felkaptam a fejem.
- Andy! Ne merd megenni, mert az az enyém! - ordítottam le szegény szerelmemet.
- Oké. Értettem, csak hagy etesselek meg. - kérlelt. Forgattam a szemem és beleegyeztem. Megettem és kapcsoltam.
- Ez finom volt. Köszi, srácok. Várjunk csak?! Beteg vagyok? - kérdeztem.
- Az előbb mondtam. De amúgy igen. Lázas vagy. - megfogtam a fejem és nem is volt meleg.
- Nem is meleg a fejem. - panaszkodtam. Al megfogta a fejem és megállapította, hogy már csak hőemelkedésem.
- Értem, Dr. Alice, de ezt honnan veszi lázmérő nélkül?! - kérdeztem meg a doktorom. Sóhajtott egyet és bedugtam a számba a lázmérőt. Nevettem egyet és vártunk. Kivette a számból.
- Látod? Csak 38°. Eddig 40°-os voltál. Biztos a szerelem tüzelt fel ennyire. - és köhögött egyet.
- Jaj, szegény orvoskám beteg?! Fáj a torka vagy a feje? Átvegyem a szereped? - kérdeztem nyálasan.
- Andy ennek már semmi baja. - állapította meg.
- Nincs. Látod? Teljesen rendben vagyok. - elkezdtem táncolni és megbotlottam a papucsomba ami az ágy mellett volt. Felvettem és nekidobtam a falnak.
- Hülye papucs. - motyogtam inkább magamnak. Kitört a srácokból a nevetés. Kiküldtem őket, mert felakartam öltözni de Andy nem akart. Amikor már elegem lett feladtam. Maradjon bent. Előkotortam a bőröndömből (mert még abban tartom a ruháim) pár ruhát és próbáltam gyorsan felvenni. Ez nem sikerült, mert leterített az ágyra és fölém mászott + lefogta a fejem fölött mindkét kezem.

~+16 rész~

- Andy! Ha most azonnal nem szállsz le rólam tökön rúglak. - fenyegettem meg tetetett nyugodtsággal.
- Próbáld csak meg. A poklot fogod átérezni. - ez nem jött be, akkor jöjjön a csáb. Elkezdtem alatta mozogni és nyögni.
- Andy. Kérlek ne. - még egy nyögés. Elkezdett furán nézni. Megfogtam a férfiasságát és leugrott rólam.

~ +16 rész vége~

- Ez az! - ordítottam és kinyújtottam rá a nyelvem. Megcsóválta a fejét és mielőtt tett volna valamit gyorsan felöltöztem. - Hahaha. Győztem. - ugráltam. Miután felöltöztem feltettem egy kis sminket és beállítottam a hajam.

Egy egyszerű fekete-fehér felsőt vettem fel, egy fekete szaggatott nadrágot és a fekete conversem. Egyszerű, de sportos és hozzám illő. Miközben nézegettem magam a tükörben hátulról átölelt a hercegem és rárakta a fejét a vállamra.
- Mi az? - kérdeztem.
- Gyönyörű vagy. - dicsért meg. Elmosolyodtam. Odafordultam hozzá és megcsókoltam.
- Köszönöm. - és csöngettek.
- Gerlepár! Gyertek le! - ordított fel CC.
- Szétverem. - motyogta Andy. Előre ment, én pedig mögötte. Lementünk és Katelynne-t láttam meg Copeland-el.
- Baba! - ordította Andy, mint egy bolond. A kezemmel megállítottam.
- 1. Ne merj hozzáérni! 2. Ne ordíts mert megijed. - oktattam ki. Most meg bedurcizott. Elmosolyodtam.
- Gyere be. Átveszem tőled, addig pihenj. Alice csinálj kérlek teát. - fordultam a barátnőmhöz.
- Máris. - és eltűnt a konyhában. Bevezettem őket a nappaliba és leültünk. Átvettem Katelynne-től a babát. Olyan cuki.
- Na, akkor te vagy Annabella? - kérdezte és közben valamit kotort a táskájában.
- Igen, de szólíts csak Anna-nak. Gondolom Andy-éket ismered. - bólintott - Az a vörös hajú csaj a barátnőm és Alice-nak hívják. - bólintott még egyet és Copeland elkezdett ölelgetni. Vagyis annak tűnt.
- Megszeretett. - mondta Katelynne - Én Katelynne vagyok, de tegezz és szólíts Kate-nek.
- Oké. - és ekkor betoppant az ajtón a bátyám meglepődéssel az arcán.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó rész lett és mellesleg köszönjük, hogy kitetted a blogunkat! :) ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kommentet. Az, hogy kiraktam a blogotokat az pedig szívesen tettem, mert imádom :3 <3 >.<

      Törlés